Belangrijke informatie bij het gebruiken van een metro ethernet voor je bitcoins

Ben je op zoek naar een goed netwerk? Het kiezen van een metro ethernet verbinding is belangrijk om goed te kunnen functioneren. Ook voor het dagelijkse dingen, zoals het handelen in bitcoins en het streamen van video’s, is het belangrijk om te kiezen voor een goed netwerk. In dit artikel lees je wat een metro ethernet verbinding eigenlijk is en lees je waarom een goed netwerk belangrijk is.

Wat is metro ethernet?

Een metro ethernet verbinding zorgt voor een verbinding tussen meerdere instellingen. Deze ethernet verbinding vindt zijn oorsprong in de LAN technologie. Deze verbinding is met name bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan een groter service netwerk. Het voordeel van een metro ethernet verbinding is dat je bedrijf met meerdere vestigingen in contact kan komen. Hiermee kan je bedrijven of geabonneerden aan het internet koppelen. Ook is het mogelijk om een metro ethernet verbinding te gebruiken als je bijvoorbeeld een administratiesysteem hebt.

Hoe werkt een metro ethernet?

Een computernetwerk is een verzameling van verschillende technologieën, wat ook wel een protocol stack wordt genoemd. Een protocol stack is een omschrijving van alle onderdelen die een netwerkverbinding mogelijk maken. Dit netwerk is op te delen in verschillende lagen.

De eerste laag is het medium, waarbij communicatie plaatsvindt. De tweede laag is de laag waarbij data van de ene naar de andere locatie verstuurd wordt. Met een capaciteit van 100 Gbps (tien keer sneller dan 100 Gbps). Mocht je besluiten om te kiezen voor een ethernet verbinding, dan is het wel slim om te kijken of je netwerk wel deze capaciteit aan kan.

Het belang van een veilig netwerk

Kies uitsluitend voor een veilig netwerk. Wanneer je bijvoorbeeld handelt in bitcoins. Als buitenstaanders binnen jouw netwerk terecht kunnen komen hebben zij inzage in wat jij handelt. Zo kunnen zij illegaal handelen, waardoor jij problemen gaat ondervinden. Het is dus zaak om veiligheid voorop te stellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *